Seminarium 15/2 – Vad innebär Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om anpassning i arbetet i praktiken? (Del 2 av 2)

Gunnel Goding

DEL 2 av 2! Tillfälle 1 gick av stapeln den 7/2. Du KAN vara med i del 2 ÄVEN om du inte kunde närvara på del 1.

Vi bjuder in Gunnel Goding, tidigare HR strateg på Ledningskontoret i en av Sveriges största arbetsplatser (ca 45 000 anställda) Stockholms stad, för att hon ska få dela med sig av verkligheten och vardagen därifrån och ge sina reflektioner på hur den nya föreskriften om arbetsanpassning kommer påverka arbetsplatser och medarbetare framåt. Hon ger dig verktyg och berättar om hur hon i staden jobbat för att undvika nedbrytande sjukskrivningar, ge chefer mod och ansvar, samt förtydliga för alla ingående parter så att de samverkar för ett hållbart arbetsliv.

Del 2 kommer att beröra:

Arbetsanpassning- arbetsgivarens enklaste sätt att agera. Men vad kan en oreflekterad anpassning innebära och kosta individ, arbetsgivare och samhälle till slut?

Vi vill inspirera er att vilja och våga kommunicera med varandra för att ni ska kunna agera i tid på skav och ohälsa som riskerar bli till onödig sjukskrivning. Det bidrar till minskat lidande, tydligare ansvarsfördelning och sänkta kostnader för individ, arbetsgivare och samhälle.

Läs mer info om hur vi arbetar på Arendra

Tid

Tisdag den 15 februari 2022 kl 08:15-09:30

Plats

Webinar

Anmälan

Görs genom Eventbrite på denna länk
Du kommer att få en länk till webinaret senast 48 timmar innan.

Varmt välkomna!

Publicerat: 27 januari, 2022

Dela detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email