Nyheter och artiklar från Arendra

Annika och Susanna från Arendra på frukostseminarium iklädda svarta kavajer. De pratar inför åhörare med mikrofoner

Film från Frukostseminarium 14/2

Publiceringsdatum:
Nu kan du se en inspelning från vårt frukostseminarium som hölls den 14 februari på The Park i Stockholm. Vi berättade om hur vi arbetar och även om vår nya app och verktyg för arbetsgivare.
Läs mer
Arendras mobila app visas på displayen på en mobiltelefon

Välkommen till Arendras Frukostseminarium, inkl App- release, onsdagen den 14/2!

Publiceringsdatum:
Vi berättar om hur vi hjälper moderna arbetsgivare främja gynnsamma beteenden, våga se orsaken till bristande arbetshälsa eller arbetsmiljö och genom ekonomiska incitament få mod att agera tydligt och i tid! Vi kommer berätta om och visa vår nya app och webverktyg för arbetsgivare – d.v.s. den systematiska skattningsdelen för ...
Läs mer
arendramodellen

Nu är Arendramodellen anpassad till vår digitala tillvaro

Publiceringsdatum:
Till arbetsgivare som vill vara hållbara på riktigt. Vårt unika webverktyg och mobilapp är till för arbetsgivare med högt personalengagemang. Ni som på riktigt vill jobba för långsiktigt hållbara medarbetare.
Läs mer
Kvinna i kostym på kontor ser stressad ut.

Arendras vd skriver på SvD Debatt

Publiceringsdatum:
Susanna, vd på Arendra har skrivit en mycket bra debattartikel i Svenska Dagbladet om arbets­relaterad psykisk ohälsa. Den belyser orsakerna till vårt mående som inte alltid är de som vi först tror.
Läs mer
Annika och Susanna utomhua framför rosa trädbuske

Pressmeddelande

Publiceringsdatum:
Känslan i att Tillväxtverket år 2023 tror på oss och vår drivkraft att förändra samhället till det bättre… den värmer kolossalt. Nu beviljas vi en kvarts miljon kronor för vårt innovativa plattformsbygge – vi digitaliserar en viktig del av vår metod och något liknande har inte funnits förut.
Läs mer
Jonathan står i sin butik med flaskor på en hylla bakom sig. Han har kort ljust hår, skägg och mustasch. Han är klädd i en mörk arbetsklädsel och ser glad ut.

”Jag gillar verkligen Arendramodellen som verktyg och hjälp i min arbetsvardag.”

Publiceringsdatum:
Intervju med Jonathan Larsson, säljchef OKQ8 Ersboda, Umeå.
Läs mer