Nyheter och artiklar från Arendra

Annika och Susanna

Arendra partners with Hedylity Technology

Publiceringsdatum:

We are proud to announce a collaboration with Hedylity Technology where we are able to manifest our method into our own digital platform!

Läs mer
Susanna Linder porträtt

Susanna skriver debattartikel på Kollega.se​

Publiceringsdatum:

Susanna Linder, vd och delägare i Arendra har skrivit en mycket läsvärde debattartikel i Tidningen Kollega, ”Har du förlagt ditt civilkurage?”

Läs mer
Mia Holger iklädd röd rock håller i en bukett

”Det är viktigt att skapa situationer som gynnar alla”

Publiceringsdatum:

Mia Holger är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon berättar om sin bakgrund, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.

Läs mer
Kristina Dellholm med sin hund. Kristina har axellångt blont hår, vit långärmad tröja och sitter på en gräsmatta intill sin hund, en brunvit pudel.

”Arendra har byggt ett effektivt och modigt koncept”

Publiceringsdatum:

Kristina Dellholm är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon bland annat berättar om sin 30-åriga bakgrund som egenföretagare, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.

Läs mer
Kollegor med chef på kontor

Event 26/10 och 27/10: Praktiskt Hälsofrämjande Ledarskap – info om vår AFA-stödsberättigade praktiska träning för chefer

Publiceringsdatum:

Arbetsgivare av idag tränar sällan praktiskt på att agera tidigt, för att undvika produktionsbortfall och sjukfrånvaro. Några av våra kunder berättar hur de tänker och vad de gör praktiskt för att ha en hälsofrämjande organisation. Var med och inspireras!

Läs mer
Bekymrad man på kontor med kollegor vid bord bakom

Event 1/12 och 2/12: Vem är ansvarig för arbetsmiljön här och vad kostar det att underlåta att agera?

Publiceringsdatum:

Arbetsmiljö är så mycket mer än policys och rutiner. Hur blir det systematiska roligt och engagerande? Vad är ditt och mitt verkliga och vardagliga ansvar? Självklart berör vi även hybridarbetets utmaningar och ger tips för att få det att fungera bättre.

Läs mer