Våra specialister

Arendras specialister är väl medvetna om att det är arbetsgivaren som är uppdragsgivaren. Arbetsgivaren påverkas i hög grad av regelverk såsom arbetsledningsrätt och arbetsmiljöföreskrifter. Därför är det av stor vikt att de får verktyg för att fullgöra sina åtaganden på bästa sätt.

Hos oss hittar du:

  • Beteendevetare
  • Hälsopedagoger
  • Fysioterapeuter
  • Arbetsterapeuter
  • Studie- och yrkesvägledare
  • Psykologer
  • Socionomer

Alla våra medarbetare har ett gemensamt mål i sikte – att bidra till att fler människor hittar rätt plats i arbetslivet.

Som våra medarbetare uttrycker det:

”Vi jobbar utifrån både medarbetarens och chefens ansvar och förmåga.”

”Samarbetet med chef och medarbetare ger mycket goda förutsättningar att förändra på riktigt. Vi hjälper ledningen att se helheten och våga agera.”

Susanna från Arendra pratar med en mad på en soffa i kontorslokal

Så når vi resultat

Vår specialistroll är att förstå var en medarbetare befinner sig när det känns tungt och hjälpa till att blåsa liv i tron på den egna förmågan. Vi kommer förvänta oss att medarbetaren tar sitt eget ansvar för sin situation. Men också att du som är chef tar ditt. Vi förutsätter delaktighet och säkerställer att chef och medarbetare skapar en både rimlig och lämplig Handlingsplan, så att ni når en verklig förflyttning till en mer hälsosam och hållbar arbetssituation. Vi följer även upp er båda efter utfört uppdrag så er Handlingsplan fortsätter leva.

Våra specialister

Mia Holger

Mia Holger

Isabelle Jeanneau porträttbild

Isabelle Jeanneau

Anna Fredin

Anna Fredin

Kristina Dellholm porträttbild

Kristina Dellholm

Maja Schultz porträtt

Maja Schultz

Susanna Linder porträtt

Susanna Linder

Annika Stenberg porträtt

Annika Stenberg

Sofia Hamrå

Sofia Hamrå

Per-Arne Spiik

Per-Arne Spiik, i samarbete med Arbetsmiljöstrategerna

Gunnel Goding profilbild

Gunnel Goding

Läs mer om våra specialister

Mia Holger iklädd röd rock håller i en bukett

”Det är viktigt att skapa situationer som gynnar alla”

Mia Holger är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon berättar om sin bakgrund, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.
Läs mer
Kristina Dellholm med sin hund. Kristina har axellångt blont hår, vit långärmad tröja och sitter på en gräsmatta intill sin hund, en brunvit pudel.

”Arendra har byggt ett effektivt och modigt koncept”

Kristina Dellholm är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon bland annat berättar om sin 30-åriga bakgrund som egenföretagare, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.
Läs mer
Profilbild Sofia Hamrå. Hon står utomhus med gråblå träningskläder och ler. I bakgrunden syns en sjö och träd.

”Det blir snabbt tydligt var ansvaret ligger och vem som gör vad”

Sofia Hamrå är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon berättar om sin bakgrund, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.
Läs mer