Har Du en medarbetare du kände oro för innan Covid-19?

Kostnadsfritt Webinarium med Arendra

Nu är det mer värdefullt än någonsin att agera rätt

Den oro du kände eller fortfarande känner, är signaler som du bör ta på allvar – i den situation vi befinner oss nu så ökar den oönskade ensamheten som lätt leder till nedstämdhet, som lätt kan leda till självmedicinering med lite vin, kraftigt ökat behov av belöningar i form av t ex nätspel, okontrollerad nätshopping eller andra substitut för social samvaro, som kan leda till försämrad sömn och i förlängningen nedsatt prestation och i värsta fall aggression och andra kognitiva bekymmer. Resultatet är en ohälsosam spiral som du som arbetsgivare kommer ha svårt att stoppa.

Vill du få vägledning i ditt ansvar så anordnar vi webinarier som adresserar arbetsgivares oro för anställda som redan innan hotet från viruset Covid-19 behövde särskild uppmärksamhet och uppföljning

Arendra jobbar nu ännu mera med det vi kallar tidiga och tydliga signaler på ohälsa – via Teamsmöten. Du som chef får professionell hjälp med att se och höra så att dina medarbetare är fullt jobbklara den dag allt börjar rulla på som vanligt och vi åter ses på arbetsplatsen.

För mer info

Skicka en intresseanmälan till susanna@arendra.se så återkommer vi med mer info.

Publicerat: 25 mars, 2020

Dela detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email