"Arendra har byggt ett effektivt och modigt koncept"

Mia Holger är konsult och specialist hos Arendra. Här kan du läsa en intervju med henne där hon berättar om sin bakgrund, hur hon ser på sitt arbete hos Arendra och de uppdrag hon har parallellt med att jobba för oss.

Mia Holger iklädd röd rock håller i en bukett

”Jag arbetar för Arendra för att jag vill vara med och bidra till att människor tar eget ansvar för sin hälsa och sitt arbetsliv och får rätt stöd och verktyg för att kunna göra det”, säger Mia

Vad är din bakgrund och varför arbetar du för Arendra?

– Jag har en bakgrund inom HR och ledarskapsutveckling, både som anställd och som konsult. Jag arbetar för Arendra för att jag vill vara med och bidra till att människor tar eget ansvar för sin hälsa och sitt arbetsliv och får rätt stöd och verktyg för att kunna göra det.

Har du andra uppdrag utanför Arendra och finns det fördelar med det?

– Jag är även anställd på ett annat företag som jobbar inom ledarskap och organisationsutveckling och ser många fördelar med att få varva anställning med uppdrag från Arendra. Det ger mig en variation av kunder, möten och uppdrag.

På vilket sätt skiljer sig Arendras arbetssätt från traditionell företagshälsovård tänker du?

– Arendra fungerar som en länk mellan medarbetare och arbetsgivare, vilket gör att alla är medvetna om hur vi kan vara med och bidra till att hitta lösningar.

Mia Holger i flytväst kör motorbåt

Vad är viktigt för dig som specialist i tjänsten Klargörande samtal, när du möter både chef och medarbetare?

– Det är viktigt att skapa situationer som gynnar alla, sk win-win och det gör vi när vi vågar öppna upp och prata om det som är och som skaver och hitta nya vägar för att komma tillbaka till motivation och prestation på arbetsplatsen.

Vad är ett gott resultat tycker du?

– Ett gott resultat är att hitta en situation som gynnar den fortsatta utvecklingen av medarbetaren, chefen och företaget.

Publicerat: 27 oktober, 2022

Dela detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email