Akademikernas a-kassa väljer Arendra

Pressbild Akademikernas a-kassa. Tre personer samtalar under en fikapaus

Akademikernas a-kassa har valt att teckna avtal med Arendra, leverantör inom arbetshälsa, för ett samarbete där målet är att jobba preventivt för ett hållbart arbetsliv.

–   Det är ännu en stor dag för oss, att en kund väljer tidigt, proaktivt agerande för hållbara medarbetare. Vägen hit har varit spännande och fantastiskt rolig, vi har under året kunnat känna på varandra då samtliga ledare på Akademikernas a-kassa har gått vår utbildning Praktiskt hälsofrämjande ledarskap samt genom den vågade börja testa några av våra övriga tjänster och specialister, säger Susanna Linder, VD och grundare Arendra.

–   För oss är det viktigt att arbeta främjande och förebyggande. Vi sätter individen i centrum och vill kunna jobba flexibelt. Tillsammans med Arendra skapar vi goda förutsättningar för att nå vårt mål med ett långsiktigt hållbart arbetsliv, säger Anna Woldekidan, Akademikernas a-kassa.

Arendra är specialister på arbetshälsa. Vi hjälper arbetsgivare att främja hälsa och gynnsamma beteenden, våga se orsaken till en bristande hälsa eller motivation och agera i tid. Besök oss på www.arendra.se.

Akademikernas a-kassa är en opolitisk non-profitorganisation vars uppgift är att arbetslöshetsförsäkra människor och betala ut ersättning till den som blir arbetslös. De har cirka 750 000 medlemmar. Bland a-kassans 22 fackförbund återfinns bland andra Fysioterapeuterna, Läkarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Sveriges Ingenjörer. Besök dem på www.akademikernasakassa.se

Kontaktpersoner:
Susanna Linder, VD och grundare
Arendra
070-776 73 30

Anna Woldekidan, HR-chef på
Akademikernas a-kassa
070-483 54 33

Publicerat: 14 december, 2020

Dela detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email